Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka


Till minne av Kristian Lundberg (1966 - 2022)

Ur missbruk och slum
kan poeter utvecklas

liksom en maskros
som växer genom asfalt
och blommar rikt och vackert.




Bunden vers (Tanka) av Monica Lindgren
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-05 10:43



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Hörde Yarden som radioföljetong - fantastiskt bra ! Fin tanka till hans minne !
2022-05-11

  Eva Langrath VIP
Fin tanka till minne av Kristian Lundberg.
2022-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin Tanka om en älskad och prisbelönt författare.
2022-05-06

  rostspik VIP
En utmärkt författare som skrev angeläget om samhällets skuggsida.
Vila i frid.
2022-05-05

  Den skrivande tysta
Ja... Så är det ju och han var en av mina favoritpoeter.
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren