Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att sakna så förfärligt




När natt blir gryning

då mörkt och ljust inte finns

i det grå som inte är

innan dagen slår sönder

mina drömmar






då är du ännu hos mig



















Fri vers av Zam
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-08-06 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam