Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygrädd... nää då

 

 

Och det skakar

Åhhh... det sk.sk.a.a.ak.k.ar

SOM det skaaaakaaar

 

... och jag är INTE rädd

Ohh, nej då

Håller bara lite hårt i armstödet

Det är väl ok?

 

Testar bältet...

Bara liiite

För det måste man ju

Det gör väl alla?

 

Utom dom där idioterna

som sover

I det här?!

Dom måste väl ändå

vara med liksom?!

Lite grann

 

Usch vad det hop.p.p.par

Det suger i magen

och....

Nej... nu är det nått fel

Jag hörde det

TYDLIGT

 

Ska det låta så där

 

Snälla goa söta änglar

Ledsaga det här

förbannade planet ner

Säkert och tryggt

 

För nu vill jag UT

och stå med

båda fötterna på jorden

 

Trodde aldrig Ni bodde

i en sån här

skakig tillvaro

 

Måtte det va\' vackert väder

Den dagen mina vingar

ska föra mej vidare

till andra resmål

 

än Spanien

 




Övriga genrer av Howlit
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-08-04 13:27



Bookmark and Share


  Agnes
*tss*... ha ha, du kan verkligen konsten att fånga känslor. Jag håller med dig. Måtte det vara fint väder den dagen....
2006-08-04

    Xena
Hahaha du underbara tjej vilken självhumor du har =)

Tror jag sett dig på alla resor jag åkt, eller någon med samma tankar åtminstone =)

härligt härligt... men visst är det värt lite skak att få vara i härliga spanien????
2006-08-04

  DanSan
*****************************

Hahaha denna tolkar jag med både

Humor och fasa . . . jag minns

speciellt en gång jag åkte hem från

London, det var en midsomarafton

och det var världens åskväder över

Kastrup planet hoppade upp och ner

som om det hadde varit gjort av

papper . . . Då var jag rädd!!!

Underbar text!!!

MVH Dan

********************************
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit