Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**Födelsens oktav**




Jorden är inte perfekt
Cirkulärt utan rätt så
tillplattad vid polerna

Därför att det fungerar
Bäst så?

Helig,helig är ändå
Skapelsekänslan

Utan att behöva bevisa
någon osynlig samexistens

I det stora hela.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-04 06:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Endast Moder Jord själv vet hemligheten.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP