Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Det ena ger det andra?)


"Existens berättigande"



Grävskopans vänner
Har fyllt igen ett stort
Slukhål med skyltar
av ord och jord

Fyller man på ordentligt
med ordskyltar och jord

Så finns det till slut
inte men finns ändå

Ett uppstoppat slukhål

Grävskopans vänner
Har gjort en god gärning
åter igen

Och letar efter nya sluk
-hål för att fortsatt
kunna få existera

Se så duktiga de är
Sån tur att de finns
Till- alla slukhålen

Så att även Grävskopans
Vänner kan få göra det

För utan anledning
är det ju ingen mening

Med att gräva vidare!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-05 00:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vilket scoop
för denna grävskop
vägmästarns potthål
skiter han i
uppslukad av andra hål




2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP