Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så snällt!



I en Banan republik
blir bara skalet kvar

Till en annan dag.

Åt dom som endast
har råd med något
kvarlämnat,att inta

För det gäller ju att
visa lite intresse för
de utslagnas tillvaro

Ifall man själv skulle
råka åka dit,på livets
sop-avlagrings baksida.






Prosa av Sefarge VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-08 09:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Svårt att bli rik
i bananrepublik
dock dess ledare
blir bara bredare
snor folkets mat
äter på silverfat
av mutbestickning
styr statsbesittning
2022-09-13

  Kungskobran VIP
Bra att veta när det är dags.
Bananskal går att röka om man torkar det, ger en lätt berusning.
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP