Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pollenhjärta

Jag tror att mitt hjärta
är överfyllt av pollen
Alla känslor det sått,
har alltid stötts bort

Allt det där som skiner
Och hånar
Förblindar
Ljuset bländar lyckan
Kan man nånsin leva utan?

Man kan leva med pollen
Hjärtat hittar rätt ställen
När ögonen vant sig,
och tiden stött bort dig.




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-10 18:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härlig betänksvärd skapelse
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia