Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rör mig

Vad små vi var ändå
Vad stort vi tänkte
Vad lite vi hann med

Vi drömde om så mycket
Vi önskade knappt någonting
Vi fick, nästan tillräckligt

Du var med från början
Du är här nu
Du ska nån annanstans

Vad kommer härnäst?
Vi borde gå nu
Du står still




Fri vers (Modernistisk dikt) av aloc VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-13 16:17



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Logiskt och symmetriskt komponerad avskedsdikt, där rubrikens "jag" distanserar sig från diktens "du".
"Jag rör mig" - "Du står still".
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP