Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att aldrig räcka till...:P


Kanske en dag...

När jag ser din ryggtavla vandra ifrån mig, bort över gräset
Förstår jag vad dina ögon sa
När du såg på mig med mörk blick
Vad jag än gjorde
Allt för att du skulle ha det bra.







Fri vers av Vitsippa
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-08-08 00:08



Bookmark and Share


  aprilsolen
Enkel. Bra.

Har jag smittat dig med mina tempus-blandade-halvknäppa texter?
Fast,njae, halvknäpp är den inte. Bra bra, syster.
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa