Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Whitney Houston: Didn't we almost havet it all" (Seven days in a week?)


"Work sets you free "



Något som företaget Shein
Anammat där anställda
jobbar 7 dar i veckan!

Och Statsministern han
lovar att ej jobba

Vid Rosenbad utan
bara hemifrån. ..

Sagerska palatset!
(för det mesta)


Zzz.z
Rrrring! Ring klocka,ring. ..

Ooj vad mörkt det är?
Fattar ingenting. Nää det
var ju bara nattmössan
som fallit över ögona

Bäst börja jobba,men.

Först frukost med livvakter
och sekreterare och sen

Ett stimulerande samman-
träde med Svenskt närings
-liv,om Vad som marknaden
anser behöver göras med
landet Sverige!

Usch! För att behöva möta
de där allierade Stören
Busken och Slimmy

Men vad gör man ej för att
ödmjukt kunna tjäna med
-borgares allra bästa. Här
i den vilda osäkra världen
;)














Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-16 18:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skrattar mig dubbel
2022-10-17

  Öknens Ros VIP
Satir som heter duga, träffande beskrivning av de som ska leda landet.
2022-10-17

  Kajan VIP
Det här var lysande satir (?), från grodd till rova.
2022-10-17

    Lena Staaf VIP
Härlig satir! Jag gillar särskilt namnen på vår nya regering. De (plus storföretagen) som vill att vi ska jobba oss till döds.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP