Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pinsamt 70-tals minne. Annan tidsanda då?(Ej som vid Coronatider?)


"Snuvad potatis. .."



Han råkade plötsligt,snorigt
förkyld,invid bespisningen
nysa rakt på potatisen. ..

Men det gjorde tydligen
inget?

För Rektorn som stod
bakom honom tog en
skopa ris istället. ..

Och själv slapp han en
Skopa ovett,men gick
och satte sig med lite
dåligt samvete.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-20 07:32



Bookmark and Share


  bumerang

Du lyckas här skapa en helt ny potatisrätt.
Eller fel?
:-))
2022-10-20

  Kajan VIP
Det här är ju fruktansvärt på flera plan än man orkar räkna..
2022-10-20

  Kungskobran VIP
Härlig satir om rektorns låt gå mentalitet. När jag gick i skolan hade det lett till anmärkning.
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP