Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester av otuktade Ord. ..



Bränd i sagorna
tog hon ändå
Sista tåget

Rymde därifrån

Och kände sig varmt
välkomnande fram
tills dess sanningen
fattade eld

Och det hade varit
den tiden på året.

Då verkligheten verk
-ligen höll käft

Men där till sist allt
rämnade o utmynnade
i den trygghets sökande
medvindens avsked

Som sen for vidare in i
ögonblickets oändlighet!


Och lämnade henne kvar
att besvara tillvarons fråga

Med ett kassakvitto från
Paradisets och Dödsrikets
Konditori vi alla bär inom
oss och kommer att få betala
på olika sätt inom sinom tid.









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-31 07:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här kommer jakt och utpekandet in, och historien om kastandet av den första stenen. Komplicerad och stark text.
2022-10-31

  Kungskobran VIP
Man får betala till sist
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP