Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur de använder lögnen som rättesnöre

Håller blicken fokuserad framåt
inte tappa hoppet, ty det är ju
det sista som lämnar en människosjäl
vill tro på en bättre framtid
aldrig låta negativa tankar ta över
bli nedslagen utav det media serverar
deras budskap handlar bara om problem
skrämmande nyheter som sätter igång oro
de älskar att gotta sig i all slags kaos
icke att förglömma alla vinklingar
hur de använder lögnen som rättesnöre
manipulerande ord serveras alltför ofta
hjärntvättningen startade för många år sedan
sanningen får inte absolut inte stå på deras scen
tala klarspråk visa vad som göms bakom fasader
falskhetens apostlar lurar människors öron
det går inte att lita på deras röster
även ögonen blir vilseförda bakom ljuset
då de läser olika skrivna artiklar..
det händer så mycket positivt i omvärlden
så mycket fantastiska goda nyheter
där lägger jag min energi!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-07 11:53



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Javisst är det så mare, som du skriver. Det värsta är att det är sant och att det nu går utför. /Maria
2022-11-08

  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal.
2022-11-08

  Monika A Mirsch VIP
Väl valt - bästa mare! Kram
2022-11-08

  Solstrale VIP
Kloka och upplysande träffsäkra rader!
Vi har goda nyheter som sällan eller aldrig uppmärksammas, tyvärr, de är egentligen de viktiga nyheterna! Fler goda nyheter håller med dig om det! Och att vi har valet i vår hand!
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP