Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Varmt tack till Alexander G. för inspiration. ..)


Släppa taget?


Kanske måste man förlora
det man saknar ibland.

För att kunna ta emot
Morgondagen på
sitt eget sätt?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-09 11:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, försöka släppa det man förlorat.
2022-11-09

  Solstrale VIP
Bra i korthet perfekt!
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP