Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Skrämselskott i blindo. ..*




Laserskotten flyter
Bort i den konst
-gjorda dimman

Kulturhuset blev
Träffat av en flygande
bomb från ett präster
-skap som det egna
folket hermetiskt
inneslutet avskyr

Sprängda Bok-sidor far
virvlande fram i vinden

Osynliga frihets längtande
ord blåser vida gränslöst

omkring sår sina frön in
i hungrande människor

Det kan inget krigsmask
-ineri nånsin sätta stopp
för.












-




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-13 18:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dramatisk dikt men ändå på sätt och vis hoppingivande. Orden sprids!
2022-11-13

  Kajan VIP
Kriget i koncentrerad form, träffsäker ordprojektil; den borde vidarebefordras till vederbörande .
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP