Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SSsssss som i solnedgång

Vid solnedgångens land
bortom horisontens rand

glöder himlen likt ametistens öga
där faller molnen som till föga

Där råder bara solnedgångs ljus
långt bortom stadens alla hus.

Där finner jag mig själv till ro
men där vill jag inte bo
Bara komma dit någon gång ibland
sittandes på en enslig strand
bara njuta och beakta
när så solen går ner så sakta




Fri vers av purpleangel
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-08-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel