Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära skjuter ingen hare. ..



Vann 3 miljarder
på Lotto fick då
bråttom till slut

Körde ner med
sin Fiat i ett berg
-stup

Tappade minnet
Vårdas nu av snälla
nunnor i ett kloster

Och pengarna har
Banken tagit hand
om,till förvaring

Som plåster på
såren dem kan
han få till våren

Om han då har
nån aning och
blivit helt frisk

Men det är väl
ej någon risk?








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-18 09:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det finns en risk
att jag blir frisk
då skall jag ha kul
men inte på fyra hjul
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP