Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppståndelse i en landsorts stad.



Jesus kommer väl
aldrig rent fysiskt
att återuppstå i
Ludvika. ..?

Men i en människas
Hjärta är det fullt
möjligt

Fast hur länge han
stannar kvar där?

Är ändå omöjligt
räkna ut i förväg?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-27 19:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svår fråga!
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP