Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

 

 

 

det kommer dagar

då allting talar om dig

ett tonfall, ett skratt, en doft

väcker liv i allt det där

som smeker eller skaver

jag vill resa mig upp

borsta av mig ditt minne

och bara gå härifrån

men du finns överallt

och ändå ingenstans

jag är bara stilla

och väntar

 

2022




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-02 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP