Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I färg

det stör mig inte längre
att se dig
att veta att du
spelar din roll
på en annan scen
med annan rekvisita

medan jag lever
mitt liv i färg
som den jag är
den du aldrig
lät mig vara


2018




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-02 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP