Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du hände

Jag var en helt annan
innan du hände
Nu minns jag bara vagt
vem jag var
och jag sörjer
att jag aldrig blir
densamma igen

Jag gick sönder
men jag gick inte under

Det är allt
som har betydelse idag

2019




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-02 13:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om inneboende livskraft.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP