Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betingat

visst menade jag det varje gång

jag sa att jag älskade dig

ändå var det aldrig sant

för  den jag älskade fanns inte;

den jag såg

var bara den roll du spelade

för att få mig att vara den du behövde

den som måste finnas

för att hålla skenet uppe

om det där som "ska vara"

det där som "man ska ha"

jag vet det nu

att jag aldrig var mer

än en statist för dig

det jag kände var sant och ändå inte

orden saknar mening idag

de är förbrukade, betingade

också det har du tagit ifrån mig

 

2015




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-02 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP