Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Månen däruppe
som en stor boll av sorg
hänger där bara
och glor
rakt in genom rutan
som ville den fastna
på min kropp
äta sig in
i mitt redan söndergröpta hjärta

Du måne däruppe
glo på någon annan
låt mig vara
i mörker och ro

Var kommer tanken ifrån
att endast mörkret kan läka?

2015




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-02 19:12



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
kolla upp kintsugi

det betyder läka med guld

"damaged people are dangerous

they know they can survive"

så stenhjärtan är egentligen

guldhjärtan

ditt också <3
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP