Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräckligt

 

 


Alla åren, alla såren,

allt du fick, allt du tog

Allt det där

som ändå aldrig räckte till

 

 

All min kärlek fick du

Nu skramlar den

på botten av dig

i sin otillräcklighet

och du är lika tom som jag

 

Hur långt räcker

en enda människas kärlek

för den som vill ha allt av alla?

 

 

2018




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-02 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP