Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Även under EU-möte inträffar det utlösande triviala?)


"Under-livets behov. .."




En snopp sa
med hela sitt
inre väsen

Stopp nu vill
jag inte mer!

Kissade ner
hela det vikt
-iga menings
utbytes-flödet

Med att dess
ägaren var så
illa tvungen,av
-bryta sig och

Tvingas upp
-söka närmsta
toalett bland
alla stiliga kos
-tymer

Nästintill ill
-röd i ansiktet

Och med lätt
krystade ben

Så kan det gå
på livets scen

För ingen kropp
är ju byggt i sten







Prosa av Sefarge VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-07 12:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När det tränger på
är det bara att gå
(till toaletten)
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP