Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dej, Xena....



... allt vid dina fötter

 

 

Gråt inte vännen

även om det renar ditt inre

så finns det något

som väntar

på just dej

 

Något bättre än det du trodde

skulle vara det rätta

 

Gråt inte vännen

för du vet inte

vilka möjligheter

som just nu

precis öppnade sej

för dej 

 

Din förlust födde i samma andetag

en otrolig öppning i ditt liv

 

Så... gråt inte vännen

Gläds i stället åt den rikedom

som väntar dej

och din frihet

som du nu har

att ta emot

Utan att säga nej

 

Låt gråten tjäna ut nu

Vet att den fyller sin plats

men att den sköljt ur

ditt inre nu

för att ge plats

åt det nya 

 

Blicka framåt min vän

Och känn att hela universum

ligger för dina fötter

 

I väntan på

att just du ska plocka upp

dina  önskningar

och förhoppningar

Din längtan

och förväntan 

 

Ger den dej allt utrymme du behöver

För att förverkliga

Dej själv 




Övriga genrer av Howlit
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-08-11 17:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det är ju preciiiiis så det är...vi har allt vid våra fötter men vi ser istället allt det som bara finns i dåtid...mycket bra poetat!!!!
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit