Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för väl

 

 

 

hör en sång

som kunde handlat om dig;

om hur jag lät dig

knyckla ihop och kasta bort mig

 

 

försöker intala mig

att du är den som har förlorat

och jag vet allt för väl

att det är sant;

att jag är värd oändligt mycket mer

än du någonsin kunde förstå

 

 

men det hjälper inte att veta

när mitt hjärta säger

att du är en diamant

som gnistrar i gruset

 

 

jag letar ännu;

famlar efter ett ögonblick

som kanske aldrig fanns

 

 

sätter sången på repeat

och önskar att idag

ska vara dagen

då jag lär mig att gråta igen

 

2023

 

 

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-04 11:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint skrivet. ingen ska vara dörrmatta det slutar inte bra. sorg kan bli så stor att koppen ständigt rinner över. skuggorna tar över.
det är viktigt kunna gråta.
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP