Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Omväxlingens eftersläntrare. ..*


Efter oväder kommer solsken
(Men det kan ju dröja ett tag.)

Frågan är då om du inuti,fort
-farande bär regnkläder på?

När solen skiner för fulla
muggar. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 13:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Regnar lite som inifrån och ut ibland, hur klär jag på regnkläder då, vänder ut och in eller går naken det är frågan, kanske inuti i känslolivets sorgerum där bärs regnkläderna så att ingen ska se tårarna…


2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP