Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


Oförskräckt.

 

En del ömsar skinn när de växer i världen. Jag kryper ur mitt intakta skal mindre än någonsin. Jag krympte min värld till dess det ekade i mitt skal. Ögonlocken klipper mot ljuset. Huden knottrar sig. Låren skälver. Och själen darrar oförskräckt mot det okända.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-19 20:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
spännande takter

2023-03-20

  Gunnar Hilén VIP
"Huden knottrar sig. Låren skälver".

Hoppas skalet inte behövs mer.

Låt själen darra naken...naket.

Rader för en kåt vår.

Storgillar.
2023-03-20

  MaLo VIP
Modigt... och väl fångat.
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP