Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än en gång ett mail...


BLOCKET.SE part II

 

"Hej! Jag är intresserad av ditt matsalsbord. Var bor du någonstans?"

 

Det där mailet tände ytterligare ett hopp i mig. Kanske skulle det lyckas denna gång...

Märklig fråga, var bor du någonstans?

Personen skulle kanske först fråga om bordet fanns kvar. Att fråga var jag bor skapar en obehagkänsla. Det finns så många olika oseriösa människor. Är personen verkligen intresserad av bordet? Hrmm...

Jag svarar personen att han/hon är välkomna att ringa mig på mitt mobilnummer. På så sätt kan jag beskriva hur bordet ser ut och var jag bor närmare...

INGET SVAR ÄNNU...

HERE WE GO AGAIN...

Vad hade personen väntat sig?

Skulle han/hon komma oanmäld och ringa på min dörr?

Fortsättning följer...




Övriga genrer av Charly
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-12 14:35



Bookmark and Share


  Samndra
Det här lilla serien är lite rolig, men samtidigt irriterande, att inte få sina saker sålda. Människor på blocket är inte de bästa. :P Bra skrivet!
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly