Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: "Sjalusi" av Edvard Munch, 1895.


jalousie


vid svartsjuka uppstår problem
mest för en själv, men ofta
också för ens partner

vid frånvaro av svartsjuka
uppstår också problem, inte så mycket
för en själv som för ens partner

den gyllene medelvägen
har alltid flankerats
av minerade dalgångar;

vi är ideligen
ett snedsteg ifrån
känslornas kaoskaskader



©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-03-31 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ