Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring mig

 

 


ring  mig

och säg att du saknar mig

att du vaknar på natten 

av att du hör min röst 

i drömmen

 

ring mig

och säg

att du inte längre

uthärdar tomheten;

att du inte vet 

hur du ska ta dig genom dagen

utan mitt skratt

 

ring mig 

som du brukade göra

när du var 

full och knepig

med ledsen och liten

och jag önskade

men aldrig vågade tro

att jag var någon

som hörde hemma

i ditt liv

 

dom vackra orden

var aldrig dina

dom är mina och sanna
men du kommer aldrig

att få höra dom

 

ring mig

inte

 

 

2022




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-14 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt och sorgligt, men jag vill rekommendera dig att inte ha så vansinnigt mycket avstånd mellan raderna, det tillför inget och är mer irriterande. Texten skulle vinna mycket på att vara utformad annorlunda rent visuellt. Och textens innehåll är mycket bra.
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP