Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han, den där

 

 

 

Han, den där,  skulle jag akta mig för

fick jag veta när det redan var för sent

 

Jag hade väl börjat se det själv;

att jag borde vända mig om

och springa fort fort åt ett annat håll

 

Jag såg alla tecknen men jag valde

att tolka dem till hans fördel

till dess att sanningen

slog sönder förnekelsen

 

och sanningen, den var inte vacker

 

Men han, den där, rörde vid

mitt kantstötta hjärta

tills kärleken svämmade över

innan han släppte taget

och sprang fort fort åt ett annat håll

 

Jag saknar honom varje sekund

men vill inte ha honomi mitt liv

 

Jag känner lättnad idag

men ångrar ingenting

 

Det är en gåva

att ha fått älska utan gräns

 


 

2023

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-19 00:43



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Smärtan i ord
i tanke
i känslornas svall
smärtan utan ord
rinner ur sinnet
i ord - i ord
i tusen ord ...
Vacker
och betagande är din dikt!

2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP