Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... det är våren ... det är våren ...


Ekortassar i schvung

 

som

kommer igen

 

och med

dem kärleken

.....




Övriga genrer (Kåseri) av Monika A Mirsch VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-04-19 07:19



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, det är våren!
2023-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
ja, se kär-lek o fruktbarhet o hopp följer i vårens spår, ack ja
2023-04-19

  Maria Sundelin VIP
Roligt
Kramar
2023-04-19

  Eva Helene VIP
Tack för detta bästa Monika!

Ja, nu är det våren som kommit igen! Fick den gamla låten i huvudet och såg att det fanns ett gammalt klipp på youtube med Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus från 1969. Annars är väl låten bra mycket äldre än så.
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP