Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt om posörer

podd
kulturfolk

ena stunden
säger de sig vara
outsiders, missförstådda

sen pratar de om sina
kontaktnät, om förlagsfester,
om framgångar och karriärer

för all del.
de är intelligenta,
kreativa, skickliga

men
outsiders
är de inte




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-29 13:24



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Jo, såna finns det gott om! :-D
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP