Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( tolka som tolka vill?)


"Även om det bara är en snäll hona. .."



Så söker harar
inte upp nån
Räv-i onödan


















(alla honor är
ju inte rävar
eller hur?
Och predator
är predator
och gräsätare
är gräsätare.)




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-04 07:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Surt sa räven
när han tog haren
2023-05-04

  Bodingen VIP
Men de flesta honor har en räv bakom örat så predatorer de är men vill gärna framställa sig själva som snälla gräsätare... ;-)
2023-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP