Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ack ack du nya datoriserat självstyrande-värld. Vart är vi på väg,egentligen?


*Maskin-kriminellt beteende. ..*




Flicka på Scooter blev
påkörd bakifrån vid en
kyrkogårds-parkering

Av vit förar-lös elbil

Efter att ha kastat sig från
sitt fordon i sista stund

Såg hon hur den Förarlösa
Bilen våldförde sig nästan
som incestiöst på den nya
halvårs gamla Scootern

Körde över den flera ggr.
Fram o åter Innan den
försvann skramlande
mot E4:an med plåtskador
I underredet


Fartkameror och polisbilar
med helikopter söker fortsätt
-ningsvis efter våldsverkaren


Som kan ses på bild
från Polisens Officiella
sajt: EMVV.(Efterlysta
Motoriska Våldsverkare)

Och allmänheten anmanas
till försiktighet samt snarast
anmäla det,till Polismyndighet
ifall ovanstående Fordon ovänt
-at skulle dyka upp!














Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-10 16:57



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Du lyfter frågan. Jag håller svaret öppet. Men kanske: AI meddelar: fred har slutits. Men inga människor finns kvar att glädjas åt nyheten. Oskadade drönare firar dock.
2023-05-11

  Kungskobran VIP
Jag kör som en dåre på fyra hjul
att krocka med andra bilar är kul
polisen har ingen chans
jag flyr undan som en dans
böter ha ha
fängelse blaha
här finns inget att ta
för jag är förarlös ja


2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP