Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Ett andnings-paus ställe med vila,ca.7 mil från Stkh.)


"*Dretum corbaletum*"


Sång-melodi
funnen inuti

Ett långtradar
-hak med sitt
sunkiga fik

Utom tävlan för
Någon melodi-
eller Eurovision
-schlager festival

Utan bara finns
till där, innanför
dess väggar så ton
stämningsfullt


Med olika chaufförer
som kommer och går

Mellan en rostig dörr

Vinter samt sommar
och vår och som lämnar
sina otydliga spår. ..

bland fettfläckiga dukar
på borden

Invid en bullrande trafik
-led,där utanför mot

tömning till Huvudstaden

med alla sina värdefulla
laster av åtråvärda begär










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-13 08:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt fint fångad stämningsbild av långtradarlivet!
2023-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP