Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( förutfattad brådska i brådrasket kan"straffa" sig. Men sånt ser man väl oftast inte förrän efteråt?)


"Eftertankens kranka blekhet. .."


Sanningen kan vara
vacker i sin fulhet

Och lögnen kan vara
ful i sin vackerhet

När det skrapas lite
på ytan kommer det
Fram

Att det som troddes
vara ett troll visade
sig efter demaskering

Vara en tidlös ängel

Och den uttalade
Ängla-varelsen

Visade sig vara
ett riktigt räligt
Troll

Abrakadabra allt
är ej alltid som det
Synes vara


Att ej avgöra allt
så hett med ögat

Utan helt kallt
med känslan
inuti avvakta

Lär ju ta sin egen
lilla tid att alltid

Hinnas med att
Världs vids vant
kunna kännas
vid?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-14 08:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, man bör inte alltid vara så snabb med sina slutsatser utan låta ett ställningstagande mogna.
2023-05-14

  Kungskobran VIP
Tänk efter före!
2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP