Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förförande

det är aldrig över,
havets vackra skepnad
månens ljus över stulet svarta vyer

du ser bara vad du vill se,
men det är aldrig över,
när solen fortsätter sin resa över himlavalvet
för att sedan kortlivat dö en liten stund

vi är bruset som bara stör,
och flyttar det självklara till en plats
där det inte hör hemma

det är aldrig över,
njutningen av att behagas av det omättliga
som fyller bägaren

vi ser
vi hör
vi känner men vi kan inte inse det
uppenbara framför våra ögon

det är aldrig över
och du är en stor del av det




Prosa av Max Poisé
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-22 19:20



Bookmark and Share


    Bellissima
Tolkar det genom mina glasögon, och finner tröst.
2023-05-26

  Kungskobran VIP
Förspill ej din tid
giv det ande och frid
2023-05-23

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som får mig att tänka på stressen i vårt samhälle.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé