Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss

 

 


nyss

så tillfreds med vetskapen

att jag är över dig

 

men så från ingenstans en tanke;

släcker du lampan

när du älskar med henne

eller låter du henne se  njutningen

i dina ögon?

 

kanske ligger hon som jag

vaken i mörkret

och drömmer om  att få röra vid dig

när morgonens ljus fyller rummet

 

 

nyss

trodde jag att jag var över dig

jag har en bit kvar att gå

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-04 21:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
djupa tankar
under nattens
lysande
lykta
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP