Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och mina snubblande


jag ...

försök

FÖRSÖK

FÖRSÖK

FÖRSÖK

FÖRSÖK

....  och än en gång

                    än en gång blir det potatismos av hela schabraket .....

 

(bilden egen, om man nu kan handskas med förmätenheten)  




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-06-05 09:05



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Att försöka duger ~ kan leda till
att man lyckas…
2023-06-14

  Eva Helene VIP
Försöka, alltid en början till något nytt och spännande, om man vill tänka så, och det vill jag. Vi får försöka så länge vi kan även om vi snubblar på vägen.
2023-06-10

    Sefarge VIP
Tja utslagen Rallarros
Kommer igen med
sina utsprättade
fjolårs-frön.
Så även
Du och
alla vi
andra?
;)

2023-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att det inte alltid blir som man vill.
2023-06-05

    ej medlem längre
Vi kämpar på. Och även om det inte var potatismos man tänkt sig så brukar det med ge näring när det smälts. Kram!
2023-06-05

  Maria Sundelin VIP
Försöka duger. Kramar
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP