Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fastfrysta glimtar som rört sig genom min första semestervecka


fåOrding #1 : Var(g)berg osv

 

 

tågspår avspärrat

vid Apelviken, strandsatt

var nåt brott på räls

 

 

Varg i Fjärås by

fångad av tjejers filmklipp

blev stort folks nyhet

 

 

Lila Järvinen

nynnar sin finlandsfärja

i nästan fel färg

 

 

Prideparaden står

jag bredvid likt svartvitt får

bara vill titta

 

 

par från Herrljunga

går på vår buss i Vara,

har varit här nu

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-15 14:09



Bookmark and Share


  Respons VIP
Intressant med dessa olika nedslag i verkligheten.
2023-06-16

  lodjuret/seglare VIP
Kom att tänka på litet olika vaktparader världen över. Frågan är om det bara är i kungariken de 'överlever'?
2023-06-15

  Cikoria Blå VIP
Ögonblicksbilder. Bra.
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP