Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapillär-kraft




Din längtan är en
Näckros i en grav
-sten som saknar
sitt eget rotsystem

På det kan inte ens
all världens kärnkraft
råda någon bot. ..














Prosa av Sefarge VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-02 06:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Längtan är en outplånlig del av att vara människa. Så fint skrivet här.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP