Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(När även Franz Kafka-syndromet var med där?)


"Bland fuktighets uppkomna beslutsfattare. .."



Pythagoras sats* var så stor
Vid planerings-strategi mötet
Att det svämmade över

Och alla överraskande
dyblöta fick gå ut därifrån

Utan att riktigt förstå
Vad det hela gått ut på

Eller vad de egentligen
varit med om?

Huvudsaken bara några
väldigt viktiga beslut hann
klaras av att klubbas igenom

Innan den stora över
-svämningen

Abrupt avslutade det
obegripbara mötet.





*
(en del skyllde på
det var den sneda
Hypotenusans fel
som vanligt?)




Prosa av Sefarge VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-13 08:53



Bookmark and Share


  Charles Abrams
Jag visste precis.. Vad du menade... Precis vem de var du syftar på men inte hur det förhåller sig i hur du menade.

Var i Samos o såg en äkta vägg där Pythagoras text finns nedskrivna

Har själv glömt men det är nåt av att summan
Av de två vinklarna, är summan av den sista vinkeln?
2023-07-16

  Kungskobran VIP
Processen tar aldrig slut
ingen hittar någonsin ut
2023-07-13

  Olof Lagerhorn VIP
Nära nog, form fulländat om att formler,
även om de är bra att ha, tenderar att
skvimpa över lite.
2023-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP