Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( i en regn-ankommande Juli-dag. ..)


"Volymisering bland hallon o hagtorn-snår"



Allting spelar sin egen roll


Även om någon
blir
tvingad till det

Så är ju en humla
alltid en humla-ändå

I det stora hela kretsloppet

Och du själv en människa
Vad nu andra och du själv

Än tycker,eller inte om det?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-18 09:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hur jag än vrider och vänder på mig finns alltid min skugga och jag där
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP