Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur känner du dig idag? Kanske beroende på vilka 6 Kvark-aromer (upp,ned,*charm,sär,topp eller botten kvarken) som genom-borrat dig via sin snabba ofattbara resa förbi din kropp? och du då blivit"kvark-arom-iserad?"


Kvark-aktigt känslo-bearbetad?



Det är stort att vara stor

Men det är störst att vara
minst.

Där ingen annan känner
till var den bor

Överallt och ingenstans?

Där litenhet far tvärs
igenom evighetens
universum.


Och träffar på även din
lek-amens
väl och ve här på jorden?








* tänk att bli charm-aromiserad
i ditt hjärn-kontor av kvarkar?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-20 06:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att vara minst kan absolut vara en god målsättning.
2023-07-20

  Kungskobran VIP
Min bästa kvark
är min vark
som vränger
ljustes stränger


2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP