Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det ofattbara


.. att ställas inför ...

hjärnsubstansen

- för att ta ett exempel -

ställer till - förvränger - luras ...

och jag som trodde mig vara 'herre' över den egna täppan

- hjärnan min ....

 

god fortsättning på
den kufiska dagen!

 

funderingar från fåniga ....




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-07-23 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om hjärnans olika sätt att vara.
2023-07-24

  Vindsvala VIP
Ibland kan hjärnan vara lite bedräglig, det kan man allt få erfara.
2023-07-24

  Blomma-Stjärna VIP
som äldre får vi erfara att hjärnan inte är vår att fritt förfoga över - kanske är det tvärtom så att vi är hjärnans fångar?
fast alltid hjälper det väl lite med näringstät kost, vatten, sömn och motion!
2023-07-23

  Maria Sundelin VIP
Hjärnan spelar oss ofta spratt
Kramar
2023-07-23

  Kungskobran VIP
Det gäller att behärska dagen
utan att få ont i magen
2023-07-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Lev inte i det förflutna, dröm inte om framtiden, fokusera alla dina ansträngningar på nuet." - Buddha...
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP