Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Ljus-upptagning*




Varje solnedgång
har en soluppgång

Att tacka för sitt liv
och tvärt om

Beroende på hur
vi
nu ser på saken.


**"
Ifall man är en grynings
eller
skymnings-människa?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-25 08:50



Bookmark and Share


  Koloristen
Solen är oövervinnerlig.
2023-07-26

    Lena Staaf VIP
Lika eller olika. Oavsett kan vi tacka livet.
2023-07-26

  Eva Langrath VIP
Fin vinkling på hur vi upplever livet.
2023-07-26

  Kungskobran VIP
Kanske en nattuggla eller dagsslända
2023-07-25

  Monika A Mirsch VIP
.. vid nedgång
- och vid uppgång -
Gillar!
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP