Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol och hopp

Cyklade till Botan
med dagbok
ost-o-skink-mackor
och bubbelvatten

cyklade hem
med korgen full
av blomster
rosa, magenta, orange

-

i vår trädgårds höga lavendel
gungar humlorna
man sitter där så förnöjd
och bara tittar på

-

Fatima och jag lockas ut
för att plocka körsbär
från höga träd
som växer invid vägen

vi plockar allt vad vi kan
och tar farväl
något vingliga och yra
av alla hopp och skratt







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-25 21:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så härlig text med stor närvaro. Så vardagsfint så man blir varm av orden. Tack för att du bjuder på denna.
2023-07-28

    Lena Staaf VIP
Härlig text om att ta vara på trädgårdens och livets skatter!
2023-07-26

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text av en kvinna som har förmåga att ta vara på och njuta livet som är.
2023-07-26

  Respons VIP
Ännu en av dina värdefulla fånga-dagen-dikter. Hjälper mig att se det viktiga i tillvaron.
2023-07-26

    Lena Söderkvist VIP
En riktigt lyckad dag, och en text som värmer.
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP